tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tyhjätaskun banaaniletut




Sain tämän lettu eli oikeammin lätty reseptin jo aikaa sitten siskoltani kaukaa Chilestä, paikallisilla mitoilla: "pari munaa, vähän jauhoja, banaania ja tuli siihen ehkä maitoakin". Kokkailustakin on jo ehtinyt kulua tovi, nämä paistettiin kylmän talvipäivän piristeeksi ja nyt ollaan jo keväässä hyvinkin.

Banaanilettujen ohjeita löytyy pilvin pimein hakukoneella, eikä kaikkiin edes tule jauhoja!
Kaikkia yhdistää kuitenkin kananmunat ja ennen kaikkea tärkein – äärimmäisen kypsä banaani. Mitä kypsempi ja ruskeampi, sitä parempi! Ainoa huono puoli tässä hävyttömän helpossa ja edullisessa reseptissä on se, että silmäilen kaikkia ylikypsäksi ehtineitä banaaneja lättysilmin. Kuvan satsi syötiin suklaakermavaahdon kanssa.
Suosittelen.


Tyhjätaskun banaaniletut
1-2 kananmunaa 
1-2 dl vehnäjauhoja
1 muussattu kypsä banaani
makeutukseksi halutessa hunajaa tai sokeria maun mukaan



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti